ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان عقب

ایمپلنت دندان عقب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ شرایط ایمپلنت دندان عقب چیست؟ آیا ایمپلنت دندان عقب با جلو متفاوت است؟ در آپریل ایمپلنت به منظور کسب اطلاع از این مسائل ما را همراهی کنید.

ایمپلنت به یکی از روش های ترمیم دندان از دست رفته گفته می شود که بهترین روش به این منظور شناخته شده است و از ویژگی های بسیار خوبی برخوردار است؛ از روش ایمپلنت برای ترمیم دندان های جلو، عقب و تمامی دندان های فک می توان استفاده کرد و هیچ گونه محدودیتی در به کار بردن آن وجود ندارد؛

اما شرایط به کار بردن ایمپلنت برای ترمیم دندان های جلو و عقب با هم متفاوت است که پزشک باید این موارد را در ترمیم دندان های بیماران رعایت کند تا بهترین نتیجه از ترمیم دندان حاصل شود.

شرایط ایمپلنت دندان عقب چیست؟

برای ترمیم کردن دندان های عقبی فک بالا و پایین، باید به استحکام دندان بیشتر از زیبایی آن توجه داشت؛ زیرا دندان های عقبی در زیبایی تاثیر کمتری دارند و کمتر در معرض دید قرار می گیرند و با توجه به اینکه از آنها بیشتر از سایر دندان ها برای جویدن غذا استفاده می شود، اهمیت استحکامشان نیز بیشتر خواهد بود.

بنابراین در ایمپلنت کردن این دندان ها پزشک باید افزایش استحکام دندان را در اولویت قرار دهد.

بهترین روش اتصال روکش و پایه در ایمپلنت دندان عقب

از بهترین روش ها برای ایمپلنت دندان عقب که باعث افزایش استحکام آن می شود، استفاده از روش اتصال پیچی برای نصب روکش بر روی پایه ایمپلنت است؛

نوشته های مشابه

به صورت کلی برای اتصال روکش و پایه از دو روش استفاده می شود که عبارتند از: اتصال پیچی و چسبی.

اتصال پیچی به گونه ای است که در آن روکش با استفاده از اباتمنت که یک قطعه فلزی و شبیه به مهره است، بر روی پایه قرار می گیرد و این روش باعث می شود که استحکام دندان در مقایسه با روش چسبی افزایش پیدا کند به همین دلیل استفاده از آن برای دندان های عقب مناسب تر است.

اما از آنجایی که در این روش پیچ به کار رفته برای اتصال روکش و پایه قابل رویت است، استفاده از آن را برای دندان های جلویی که در طرح لبخند قرار گرفته اند، توصیه نمی کنند.

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)

 

ایمپلنت دندان عقب

 

آیا استفاده از روکش موقت برای ایمپلنت دندان عقب مناسب است؟

در ایمپلنت برای اینکه پزشک بتواند روکش را بر روی پایه سوار کند، باید مدت چهار الی شش ماه از نصب پایه در دهان بگذرد و زمانی که پایه به استحکام کافی رسید، روکش را بر روی آن قرار دهد؛

اما گزینه دیگری به نام روکش موقت هم وجود دارد که تا زمان ساخته شدن روکش اصلی ایمپلنت در شرایط مورد نیاز می توان از آن استفاده کرد ولی پزشکان استفاده از روکش های موقتی را برای ترمیم دندان های عقبی مناسب نمی دانند و فقط برای ترمیم دندان های جلو استفاده از آن را توصیه می کنند. زیرا روکش موقت با عوارضی همراه است که در نتیجه کلی ایمپلنت موثر واقع می شود.

عوارض استفاده از روکش موقت برای ایمپلنت دندان عقب

در صورت استفاده از روکش های موقتی برای ترمیم دندان های عقبی عوارضی از قبیل زیر به وجود خواهد آمد:

  • آسیب دیدن دندان هایی که در مجاورت دندان از دست رفته قرار گرفته اند
  • کاهش طول عمر و دوام ایمپلنت دندان
  • امکان بروز عفونت در دهان
  • و…

در واقع از آنجایی که روکش های موقتی با دقت کمتری بر روی پایه نصب می شوند و به میزان بیشتری به دندان های مجاور می چسبند، امکان آسیب رساندن به آنها را خواهند داشت که این مساله باعث می شود تا علاوه بر آسیب دیدن دندان های مجاور، طول عمر آنها نیز کمتر شود.

چسبیدن این روکش ها به دندان های طبیعی احتمال بروز عفونت در دهان را نیز افزایش می دهد زیرا ذرات غذا بین این روکش ها و دندان های طبیعی گیر می کنند.

هزینه ایمپلنت دندان عقب

هزینه مورد نیاز برای ایمپلنت کردن دندان های عقبی ممکن است که در مقایسه با دندان های جلو بیشتر باشد زیرا دسترسی به این دندان ها و ترمیم آنها سخت تر از دندان جلو است و این موضوع بر روی دستمزد پزشک موثر است.

اما برای دریافت هزینه دقیق ایمپلنت دندان عقب باید به تمامی عوامل موثر در هزینه توجه کرد که این عوامل از قبیل زیر هستند:

برند ایمپلنت دندان و کشور سازنده آن

کشورهای زیادی تولید کننده قطعات ایمپلنت در جهان هستند و آن را با برندهای متفاوتی راهی بازار می کنند که میزان مرغوبیت آنها با هم متفاوت است و به همین دلیل هزینه آنها نیز متفاوت است؛

با این وجود باید ابتدا نوع برند ایمپلنت و کشور سازنده آن را تعیین کند تا بتوان  هزینه را مشخص کرد.

روش اتصال ایمپلنت

همان طور که اشاره شد، برای اتصال روکش و پایه روش های مختلفی وجود دارد که هزینه ایمپلنت درصورت استفاده از هر یک متفاوت خواهد بود. معمولا اتصال روکش و پایه به صورت پیچی هزینه بیشتری در مقایسه با روش چسبی نیاز دارد.

تعداد دندان ها

هزینه ترمیم دندان های عقبی بر اساس هر یک واحد دندانی تعیین می شود و هر چه تعداد انها بیشتر باشد، هزینه نیز افزایش پیدا می کند.

دستمزد پزشک

متخصصان ایمپلنت بر اساس مهارت و تجربه و تخصص خود دستمزد دریافت می کنند که باید دستمزد انها را در هزینه مد نظر قرار دهید.

دندانپزشکی

دندانپزشکی های دولتی و خصوصی با نرخ متفاوت خدمات ایمپلنت دندان های عقبی را انجام میدهند و بر اساس نوع دندانپزشکی که به آن مراجعه می کنید، هزینه متفاوت است.

سخن پایانی

ایمپلنت دندان عقب از اهمیت زیادی برخوردار است که با وجود نیاز به صرف هزینه بسیار زیاد برای ترمیم انها با ایمپلنت باید با رعایت تمامی توصیه ها و نکات ذکر شده ترمیم آنها را انجام داد تا نتیجه مناسبی از این روش دریافت کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما در آپریل ایمپلنت در تماس باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا