جراحی لیفت سینوس برای ایمپلنت

جراحی لیفت سینوس برای ایمپلنت
در 15 سال گذشته، افراد زیادی از ایمپلنت دندان استفاده میکنند و به همین دلیل جراحی لیفت سینوس نیز رواج پیدا کرده است. آیا نیاز به عمل جراحی لیفت سینوس دارید و سوالاتی درباره این جراحی دارید؟ در این مطلب پاسخ ابهامات شما درباره جراحی لیفت سینوس را خواهیم داد. با خواندن این مطلب درباره عمل سینوس لیفت، خطرات این روش و…. اطلاعات مفیدی به شما ارائه می دهیم.
لیفت سینوس چیست؟
در جراحی لیفت سینوس، ایمپلنت های دندان راحت تر در داخل دهان قرار داده می شود. وقتی استخوان ها قادر به پشتیبانی از ایمپلنت نباشند، لیفت سینوس لازم است. در روش سینوس لیفت، در فضای بین دندان های مولر و آسیاب، پودر استخوان تزریق می شود. این کار باعث افزایش استحکام در استخوان ها می شود. در نتیجه، لیفت سینوس بعد از ایمپلنت دندان بهتر صورت می گیرد.
چه زمانی به لیفت سینوس نیاز دارید؟
اگر دندانپزشک به دلیل نزدیکی سینوس به فک قادر به قرار دادن ایمپلنت در دهان نباشد، جراحی لیفت سینوس را پیشنهاد می دهد. جراحی لیفت سینوس وقتی لازم است که استخوان ها دچار تحلیل می شود. در صورت داشتن بیماری های دهان و دندان و از دست دندان دندان بالایی احتمالاً تراکم استخوان های دندان کاهش پیدا می کند. بنابراین، در این صورت جراحی لیفت سینوس لازم است.
خطرات لیفت سینوس چیست؟
پروسه لیفت سینوس مانند سایر عمل های جراحی با عوارضی همراه است. یکی از عوارض جدی لیفت سینوس، پارگی یا سوراخی غشاء می باشد. در صورت ایجاد پارگی و سوراخی سینوس، جراح سراغ بخیه غشاء می رود. در صورت پیچیده بودن غشاء سینوس، دندانپزشک این جراحی را متوقف می کند. سپس فرصت بهبودی برای فرد پس از جراحی باید طی شود. عفونت دندان نیز جزو سایر خطرات لیفت سینوس محسوب می شود.
گاهی اوقات سینوزیت می تواند بعد از لیفت سینوس بروز پیدا کند. غشاهای بینی بعد از انجام لیفت سینوس احتمالاً ملهتب می شوند. اگر غشاء سینوس یا بینی دچار التهاب شود، تخلیه مخاط بینی سخت خواهد بود.

جراحی لیفت سینوس چگونه انجام می شود؟
پروسه جراحی لیفت سینوس دارای مراحل مختلفی است. یکی از مراحل لیفت سینوس، برش لثه است. در این مرحله، جراح با استفاده از ابزارهای لازم محل مورد نظر را پوشش می دهد. سپس بافت لثه بالا برده می شود. پس از بالا بردن بافت لثه، استخوان زیر بافت قابل مشاهده است. در مرحله بعد، دندانپزشک با استفاده از ابزارهای پیشرفته بخش کوچکی از استخوان را برش می دهد. در انتها نیز جراح دندانپزشک پس از وارد کردن قطعه استخوانی در حفره، سوراخ مورد نظر را با استفاده از پیوند استخوان پر خواهد کرد. پس از گذشت بازه زمانی 12 ماهه، دندانپزشک ایمپلنت را داخل دهان قرار می دهد. بازه زمانی بین گذاشتن ایمپلنت و جراحی لیفت سینوس به میزان استخوان لازم برای پیوند بستگی دارد. در جلسه معاینه، دندانپزشک به شما اطلاع می دهد که چه موقع سراغ کاشت ایمپلنت بروید.
پروسه آماده سازی برای لیفت سینوس
کاشت ایمپلنت دندان می تواند یک فرآیند چند مرحله ای باشد. به طوری که لیفت سینوس و پیوند استخوان مرحله اولیه این فرآیند قبل از قرار دادن ایمپلنت دندانی است. فرآیند کاشت دندان معمولاً شامل مراحل زیر است:
- در طول مشاوره اولیه، شما و دندانپزشک در مورد اهداف خود از کاشت دندان صحبت خواهید کرد.
پزشک دندان ها، دهان و لثه های شما را معاینه می کند. - به منظور شناسایی سلامت استخوان فک و سایر ساختارهای کلیدی دهان، آزمایشات تصویربرداری مانند اشعه ایکس و اسکن کامپیوتری انجام می شود.
- دندانپزشک، نگهدارنده ایمپلنت دندان را داخل دهان قرار می دهد که به عنوان اباتمنت شناخته می شود.
- مدت زمان انجام هر مرحله از پروسه آماده سازی برای لیفت سینوس به سلامت کلی دهان شما ارتباط دارد.
روش جراحی لیفت سینوس
چندین روش مختلف برای جراحی لیفت سینوس وجود دارد. برخی از مراحل مهم لیفت سینوس عبارتند از:
- دندانپزشک ممکن است به شما آرام بخش های خوراکی یا داخل وریدی بدهد یا ناحیه را با بی حسی موضعی بی حس کند تا در طول عمل راحت باشید.
- جراح محل مورد نظر را شناسایی کرده و برش هایی را در قسمت پشتی بافت لثه ایجاد می کند.
- سپس جراح از طریق ایجاد برش در استخوان پروسه جراحی را ادامه می دهد.
- دندانپزشک بخش بریده شده استخوان را به قسمت درونی حفره سینوس برده و غشاء سینوس را نیز بالا می برد.
- سپس مواد پیوند استخوان تزریق می شود.
- جراح به منظور بستن محل جراحی شده از بخیه استفاده می کند.
- پس از انجام پروسه جراحی لیفت سینوس، پزشک دستورالعمل هایی را به شما می دهد تا سریعتر بهبود پیدا کنید.
بهبودی پس از جراحی لیفت سینوس
احتمالاً پس از لیفت سینوس عارضه تورم یا خونریزی را تجربه می کنید. این عوارض به طور معمول چندین روز طول می کشد. البته، به منظور بهبودی سریعتر توجه به دستور العمل های ذکر شده توسط پزشک را در برنامه خود قرار دهید. پس از جراحی سینوس لیفت، دندانپزشک احتمالاً دستورالعملهای بهبودی زیر را پیشنهاد می دهد:
- به منظور پیشگیری از بروز عفونت در صورت تجویز دندانپزشک آنتی بیوتیک مصرف کنید.
- عطسه و دمیدن بینی می تواند باعث جابه جایی مواد پیوند استخوان شود.
- دندان های خود را بعد از لیفت سینوس طی یک بازه زمانی مسواک نزنید. این کار باعث می شود که لثه ها خونریزی کنند.
- به منظور تسکین ناراحتی از مسکن استفاده کنید.
- از مصرف نوشیدنی با نی خودداری کنید، چون می تواند باعث لختگی خون شود.
- با ترک استعمال دخانیات از تاخیر اُفتادن روند بهبودی جلوگیری کنید.
هزینه لیفت سینوس
مبلغ جراحی لیفت سینوس به طور معمول در جلسات اولیه معاینه مشخص می شود. هزینه جراحی لیفت سینوس با توجه به عوامل زیر متفاوت است. این عوامل تاثیر گذار بر هزینه لیفت سینوس عبارتند از:
- مواد پیوند استخوان مورد نیاز
- پیچیدگی رویه
- هزینه های آزمایشات
- موقعیت جغرافیایی مرکز دندانپزشکی
- دستمزد دندانپزشک