هزینه سینوس لیفت

فهرست مطالب
هزینه سینوس لیفت چقدر است؟ چه افرادی نباید سینوس لیفت انجام دهند؟ جراحی سینوس لیف شامل چه مراحلی است؟ دلایل انجام سینوس لیفت چیست ؟ مراقبتهای بعد از سینوس لیفت کدامند؟ در حالت کلی هزینه سینوس لیفت در سال ۱۴۰۲به چه عواملی بستگی دارد؟ اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوالات هستید ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.
جراحی سینوس لیفت
قبل از اینکه بخواهیم در مورد هزینه سینوس لیفت صحبت کنیم، ابتدا میخواهیم نعریف بسیار مختصری از این جراحی داشته باشیم. سینوس لیفت نوعی از عمل جراحی است که در این جراحی از مواد خاصی استفاده شده و در مواقعی که ایمپلنت انجام می شود، پیوند استخوان در قسمت های پایینی فک انجام می شود.
این نوع عمل جراحی بیشتر در افرادی که استخوان فک آنها تراکم کمتری دارد، صورت میگیرد. هزینه سینوس لیفت در سال ۱۴۰۲ به عواملی بستگی دارد که عبارتند از:
- نوع و جنس مواد پیوندی
- میزان پیچیدگی و طولانی شدن عمل
انواع جراحی سینوس لیفت
عمل سینوس لیفت با توجه به وضعیت بیمار به 2 روش انجام می شود که عبارتند از:
سینوس لیفت بسته
در صورتی که مقدار تحلیل در اسکلت عمودی کمتر از 2 میلیمتر باشد، سینوس لیفت بسته یکی از روندهای درمانی است. در این سبک، جراح با استفاده از دریل، زیر سینوس را سوراخ میکند و پودر استخوان را به آن تزریق میکند. برای جلوگیری از پیامدهایی مانند پاره شدن سینوس و یا عفونت، جراح باید دقت بالایی در عدم برخورد سینوس با وسایل دندانپزشکی داشته باشد.
عمل سینوس لیفت بسته، در مقایسه با سینوس لیفت باز، به هزینه کمتری نیاز دارد، اما نمیتواند موفقیت عمل را در همان لحظه تضمین کند.

سینوس لیفت باز
اگر در مقدار5 سانتیمتر استخوان نیاز باشد، باید عمل سینوس لیفت باز انجام شود. جراح با برشی در بافت لثه، سینوس را به سمت بالا میبرد و با پودر استخوان، حفره را پر میکند. همچنین، کاشت ایمپلنت با سینوس لیفت باز، در یک زمان امکانپذیر است. برتری که این روش دارد، موفقیت در روز عمل مشخص میشود و افزایش استخوان بدون محدودیت است.
چه افرادی نباید سینوس لیفت انجام دهند؟
در این میان افرادی نیز هستند، که نمیتوانند جراحی سینوس لیفت را انجام دهند و کاندیدای مناسبی برای این عمل جراحی محسوب نمی شوند. در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد:
- افراد دارای سرطان
- دارای بیماری خود ایمنی
- اختلالات انعقاد خون
- دارای بیماری ایدز
- دارای سینوزیت حاد
مراحل جراحی سینوس لیفت
این جراحی کاملاً ساده و دارای ریسک کم خطری است که در این بخش مراحل آن را نام خواهیم برد:
درخواست مشاوره
"(*)" indicates required fields
- قبل از انجام جراحی بخش مورد نظر بیحس میشود، تا بیمار در طول درمان دچار هیچگونه درد و ناراحتی نداشته باشد.
- جراح متخصص به شکاف لثه که در انتهای دندانهای بالا قرار گرفته است، میپردازد تا به استخوان فک دسترسی کامل را داشته باشد.
- با برش دادن بافت لثه و بالا بردن آن یک دایرهی کوچک در استخوان فک ایجاد میکند تا پرده غشایی که درکف سینوس قرار گرفته است، را به سمت بالا بکشد.
- پر کردن حفره ایجاد شده توسط مواد مورد نظر
- در انتهای عمل، جراح متخصص به بخیه زدن زخم ها و بریدگیها میپردازد و جراحی به اتمام میرسد.

قبل از جراحی سینوس لیفت چه اقداماتی باید انجام داد؟
قبل از جراحی لیفت سینوس برای ایمپلنت باید به نکات زیر توجه کنید:
- زمانی که جراح طرح درمان را بررسی میکند، نمونه استخوان پیوند، اندازه گرفتن محل جراحی و ارتفاع سینوس را مشخص میکند.
- دندان پزشک قبل از جراحی با دقت، عکسهای رادیو گرافی و اسکن توموگرافی را بررسی میکند.
- نزدیک به 4 هفته قبل از جراحی ، نباید از دخانیات استفاده کنید.
- حدودا 2هفته قبل از جراحی، نباید داروهای ضد انعقاد و ضد التهاب مصرف کنید.
- از خوردن مواد غذایی مقوی و دارای پروتئین غافل نشوید.
مراقبتهای بعد از سینوس لیفت کدامند؟
برای آنکه بتوانید هر چه سریعتر بهبودی خود را به دست اورید بهتر است تمامی نکات گفته شده را انجام دهید. این نکات مهم عبارتند از:
- یکی از این نکات آن است که نباید در معرض هیچگونه فشاری قرار بگیرید و باید از عطسه کردن جداً خودداری کنید. به همین دلیل باید از عواملی که آلرژیزا هستند و ایجاد حساسیت میکنند، دوری کنید.
- برای جلوگیری از گرفتگی بینی یا تورم میتوانید بینی خود را به کمک محلول آب نمک مرطوب نگه دارید.
- به هنگام درد و ناراحتی میتوانید از داروهای مسکنی که پزشک تجویز کرده است استفاده کنید.
- استفاده از آنتی بیوتیک در زمان های مشخص، برای جلوگیری از ایجاد عفونت بسیار حائز اهمیت است.
- برای کاهش درد و تورم در روز اول جراحی میتوانید از کمپرس سرد استفاده کنید، به گونهای که میتوانید از چند تکه یخ درون حوله استفاده کنید و بر روی قسمت متورم قرار دهید. البته تورم بعد از ۴۸ساعت را باید به کمک کمپرس گرم کاهش دهید.
- از انجام فعالیتهای سنگین به مدت یک هفته خودداری کنید.
- پس از گذشت یک هفته از انجام عمل لیفت سینوس، باید برای چکاپ بعد از جراحی به کلینیک دندانپزشکی مراجعه فرمایید.
- از مایعات فروان در ۲۴ ساعت اولیه استفاده کنید.
- جلوگیری از مصرف نوشیدنی های گاز دار و حاوی الکل.
- به مدت ۳ روز بعد از جراحی از غذاهای نرم مانند: نودل و تخم مرغ یا حتی سوپ استفاده کنید.
- سعی کنید برای نوشیدن مایعات از نی استفاده کنید، البته استفاده از نی بلند مدت نبوده و بعد از بهبودی می توانید به زندگی عادی خود ادامه دهید.

عوارض سینوس لیفت کدامند؟
جراحی سینوس لیفت میتواند همانند سایر جراحیها دارای عوارضی نیز باشد. البته انجام این جراحی توسط جراح متخصص میتواند از بروز بسیاری از عوارض خودداری کند، با این حساب به چند مورد از این عوارض اشاره خواهیم کرد:
پاره شدن غشای سینوس
بعد از اینکه غشای سینوس دچار پارگی شد، میتوان به جراحی ادامه داد البته اگر میزان پارگی بزرگ باشد می بایست اقدامات دیگری صورت بگیرند.
عفونت سینوس
خطر ایجاد عفونت در تمامی جراحیها وجود دارد و جراح متخصص برای جلوگیری از این امر تمامی نکات را رعایت میکند و بعد از جراحی آنتی بیوتیکها را در دوز های مناسبی با توجه به شرایط بیمار تجویز میکند.
تورم و التهاب
بعد از جراحی ممکن است دچار تورم یا التهاب شوید، که کاملاً طبیعی است و ممکن است تا مدتی خونریزی را تجربه کنید. که این امر جای هیچ گونه نگرانی ندارد. البته نباید فشاری بر قسمت جراحی شده وارد شود و از عطسه کردن نیز به شدت پرهیز کنید.
سخن پایانی
در این مقاله به هزینه سینوس لیفت اشاره شد. علاوه بر آن، عوامل موثر بر آن را نیز ذکر کردیم. همینطور در مورد عوارض و مراقبت های بعد از سینوس لیفت نیز صحبتی کردیم که امیدوارم مفید بوده باشد. اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتری در این زمینه هستید، میتوانید به سایت ما مراجعه کرده و چالش های ذهنی خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

سوالات متداول
آیا بعد از انجام جراحی سینوس لیفت بیمار باید به بستری شود یا خیر؟
جراحی سینوس لیفت نوعی از عمل کاملاً سرپایی است و نیازی به بستری شدن ندارد به گونهای که فرد بعد از انجام جراحی میتواند در منزل استراحت کند.
آیا جراحی سینوس لیفت درد شدیدی دارد؟
با وجود اینکه این جراحی با درد و تورم همراه است. اما با رعایت توصیه های پزشک میزان درد و تورم کاهش پیدا میکند.
چه زمانی بعد از انجام جراحی لیفت سینوس میتوان کاشت ایمپلنت انجام داد؟
۲ تا ۳ ماه بعد از انجام جراحی و بعد از به دست اوردن بهبودی کامل میتوان کاشت ایمپلنت انجام داد، که در این مدت استخوان فک مقاومت خود را در برابر کاشت به دست میاورد.
چه زمانی سینوس لیفت و کاشت ایمپلنت دندان نباید به طور همزمان با هم انجام شوند؟
دندانپزشک متخصص با توجه به میزان پیوند استخوان و همینطور شرایط بیمار تایید میکند که این کار قابل انجام است یا خیر؟
البته در شرایط خاصی انجام همزمان جراحی و کاشت امکان پذیر نیست. از جمله شرایط:
- عفونت شدید
- نداشتن استحکام کافی استخوان