ایمپلنت پیچی

ایمپلنت پیچی

ایمپلنت پیچی چگونه است؟ آیا ایمپلنت پیچی برای ترمیم دندان مناسب است؟ در چه مواقعی استفاده از این نوع ایمپلنت دندان مناسب است؟ اگر قصد دارید که با ایمپلنت به ترمیم دندان بپردازید و یا اطلاعاتی در این زمینه به دست اورید، در آپریل با ما همراه باشید.

ایمپلنت که از بهترین روش های ترمیم دندان است، از قطعات مختلفی تشکیل شده است که این قطعات با روش های متفاوتی بر روی هم نصب می شوند. با این وجود کسانی که بخواهند از ایمپلنت برای ترمیم دندان استفاده کنند باید با مشورت پزشک یکی از این روش ها را مورد استفاده قرار دهند که از این جهت در آپریل میخواهیم به بررسی آن بپردازیم.

ایمپلنت پیچی چگونه است؟

ایمپلنت پیچی یکی از روش های ایمپلنت است که در آن برای اتصال روکش و پایه ایمپلنت به یکدیگر از پیچ و مهره استفاده می شود. در این روش قطعه ای مهره مانند که به آن اباتمنت گفته می شود بین روکش و پایه قرار می گیرد و سپس روکش بر روی پایه پیچ می شود. استفاده از اباتمنت در این روش نیز باعث می شود تا روکش و پایه به خوبی بر روی یکدیگر قرار بگیرند و استحکام انها از دست نرود.

ایمپلنت پیچ شونده
ایمپلنت پیچ شونده

آیا ایمپلنت پیچی برای ترمیم دندان مناسب است؟

کاشت دندان پیچ شونده روش مناسبی برای ترمیم دندان است اما از این روش برای ترمیم تمامی دندان ها استفاده نمی شود بلکه پزشک بر اساس شرایط تعیین می کند که برای شخصی کاشت دندان پیچ شونده استفاده شود و یا ایمپلنت چسبی به کار رود.

چنانچه کاشت دندان پیچ شونده در شرایط ایده آلی به کار رود و وضعیت دندان و فرد در آن مورد نظر قرار بگیرد، روش مناسبی برای ترمیم دندان خواهد بود.

در چه مواقعی از ایمپلنت پیچی استفاده می شود؟

معمولا در مواقعی از ایمپلنت در انواع پیچی استفاده می شود که اشخاص قصد ترمیم کردن دندان های عقبی و یا دندان های آسیاب را داشته باشند؛ زیرا با استفاده از این روش در خصوص ترمیم دندان پیچ به کار رفته در ایمپلنت از روی روکش ایمپلنت دیده می شود و چنانچه آن را برای دندان های جلویی استفاده کنند، زیبایی دندان ها کاهش می یابد.

از طرف دیگر ایمپلنت پیچ شونده باعث افزایش استحکام دندان ها می شود و از آنجایی که دندان های آسیاب به استحکام بیشتری نیاز دارند، به کار بردن این روش برایشان مناسب تر است.

تفاوت ایمپلنت پیچی و ایمپلنت چسبی

ایمپلنت پیچی از تفاوت های زیادی با ایمپلنت چسبی برخوردار است که این تفاوت ها از قبیل زیر هستند:

در روش ایمپلنت چسبی برای اتصال روکش و پایه از چسب مخصوص ایمپلنت استفاده می شود که این چسب قابل دیدن نیست و هیچ نازیبایی را بر روی دندان ایجاد نمی کند. اما کاشت دندان پیچ شونده با پیچ مستحکم می شود و پیچ آن از بیرون قابل رویت است.

ایمپلنت به روش چسبی استحکام کمتری را در دندان ها به وجود می اورد و به همین دلیل بیشتر برای اصلاح طرح لبخند و دندان های جلو استفاده می شود. اما ایمپلنت پیچ شونده استحکام بیشتری دارد و برای دندان های عقب استفاده می شود.

کاشت دندان پیچ شونده در مقایسه با نوع چسبی به صرف هزینه بیشتری نیاز دارد و روش گران قیمت تری به حساب می آید.

ایمپلنت چسبی در افزایش زیبایی دندان ها موثر است در حالی که نوع پیچ شونده به زیبایی دندان ها کمک نمی کند.

از دیگر تفاوت های موجود در بین این دو روش نیز باید میزان ماندگاری این دو روش است زیرا ایمپلنت چسبی در مقایسه با نوع پیچ شونده از ماندگاری و دوام کمتری برخوردار است.

ماندگاری و دوام ایمپلنت پیچی چه قدر است؟

چنانچه می خواهید از میزان ماندگاری و دوام این نوع ایمپلنت مطلع شوید باید اگاه باشید که

در حالت کلی میزان دوام و ماندگاری این روش به کیفیت و برند روکش ایمپلنتی که مورد استفاده قرار می دهید وابسته است و بر اساس آن میزان ماندگاری ایمپلنت از نوع پیچی نیز میتواند متغبر باشد.

دوام و ماندگاری این نوع ایمپلنت می تواند از دو سال تا 15 سال و یا حتی بیشتر نیز متفاوت باشد که برای کسب اطلاع دقیق از این موضوع باید از پزشک معالج خود راهنمایی بگیرید.

هزینه ایمپلنت پیچی چه قدر است؟

ایمپلنتهایی که از نوع پیچ شونده هستند هزینه بیشتری در مقایسه با انواع چسبی دارند اما هزینه کلی آن برای هر کسی متفاوت از شخص دیگر خواهد بود که به همین دلیل باید برای محاسبه دقیق هزینه مورد نیاز هر کسی شخصا به پزشک مراجعه کند تا با انجام شدن بررسی ها امکان تعیین هزینه وجود داشته باشد.

از طرف دیگر مسائلی نیز در هزینه ایمپلنت دندان پیچ شونده دخیل هستند و باعث افزایش و یا کاهش آن می شوند که باید به آنها نیز توجه داشت.

مسائلی که در هزینه ایمپلنت از نوع پیچی دخیل هستند، از قبیل زیر می باشند:

  • نوع روکش ایمپلنت، برند و کشور سازنده آن
  • تعداد دندان هایی که باید با ایمپلنت های مورد نظر ترمیم شوند
  • دستمزد پزشک معالج
  • هزینه مربوط به کلینیک دندانپزشکی
  • شهر و استان محل درمان
  • وضعیت فک و لثه و دندان های بیمار
  • و…

با بیمه درمانی می توان هزینه کاشت دندان پیچ شونده را پرداخت کرد؟

خوشبختانه امکان استفاده از بیمه درمانی برای پرداخت هزینه ایمپلنت وجود دارد اما نوع بیمه درمانی و شرکت ارائه دهنده آن مساله مهمی در این زمینه است که نباید از آن غافل شد زیرا  بر اساس شرکت بیمه و نوع آن میزان کاهش هزینه های درمانی در خصوص کاشت دندان پیچ شوندهمتفاوت است و با این وجود برخی از افراد ممکن است که تمامی هزینه های خود را با بیمه کاهش دهند و برخی دیگر بر حسب نوع بیمه فقط بتوانند نیمی از هزینه را بکاهند.

چنانچه بخواهید از این موضوع نیز مطلع شوید، امکان دریافت راهنمایی از شرکت بیمه مد نظر خود خواهید داشت.

سخن پایانی

ایمپلنت پیچی از بهترین انواع ایمپلنت برای دندان های آسیاب است که هم برای دندان های فک بالا و هم فک پایین قابل استفاده است و در صورتی که پزشک استفاده از آن را مناسب بداند، می توانید از آن استفاده کنید و نتیجه خوبی دریافت نمایید.

برای دریافت مشاوره توسط کارشناسان آپریل ایمپلنت همین امروز با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری لینک صفحه !

بیشتر بخوانید ...
ارسال دیدگاه
5 1 رای
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها