تفاوت سینوس لیفت باز و بسته

فهرست مطالب
تفاوت سینوس لیفت باز و بسته
سینوس لیفت جراحی است که به طور معمول قبل از کاشت ایمپلنت باید انجام شود. سینوس لیفت می تواند با توجه به عوامل مختلف به صورت بسته و باز انجام شود. البته، این دو روش تفاوت هایی با یکدیگر دارند. در این مطلب، اطلاعاتی درباره عمل سینوس لیفت و تفاوت های سینوس لیفت باز و بسته در اختیارتان قرار می دهیم.
چه افرادی کاندید عمل سینوس لیفت باز و بسته نیستند؟
افرادی که جزو دسته های زیر هستند، کاندید مناسبی برای انجام جراحی سینوس لیفت باز و بسته محسوب نمی شوند. این افراد شامل گروه های زیر هستند:
- کسانی که به بیماری سرطان دچار شده اند.
- افرادی که از بیماری مرتبط با سیستم ایمنی مانند بیماری خودایمنی رنج می برند.
- آن دسته از افرادی که دارای مشکل در انعقاد خون هستند.
- کسانی که به بیماری مانند ایدز مبتلا هستند.
- عده ای از افراد که دارای مشکل سینوزیت به شکل حاد و سخت هستند.
اقدامات لازم پس از جراحی سینوس لیفت بسته و باز
بعد از انجام هر دو روش سینوس لیفت باز و بسته باید برای تسریع روند بهبودی اقداماتی را دنبال کنید. اقدامات لازم برای بعد از عمل سینوس لیفت به صورت بسته یا باز عبارتند از:
- به منظور پیشگیری از بروز تورم پس از جراحی باید از محلول آب نمک یا دهانشویه استفاده کنید.
- اگر پس از جراحی درد را احساس کردید، به شما مصرف داروهای تسکین دهنده درد زیر نظر دندانپزشک مراجعه کنید.
- آنتی بیوتیک یکی از داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک برای کاهش درد دندان است.
- کاهش تورم نیز با استفاده از کمپرس یخ پس از جراحی سینوس لیفت باز و بسته امکان پذیر است.
- تا مدت 1 هفته پس از جراحی سینوس لیفت باز و بسته به شما انجام فعالیت های سنگین را پیشنهاد نمی کنیم.
- مصرف مایعات تا بازه زمانی 24 ساعت پس از جراحی سینوس لیفت را فراموش نکنید.
- مصرف انواع نوشیدنی حاوی الکل یا گازدار به هیچ عنوان بعد از سینوس لیفت توصیه نمی شود.
- پس از جراحی به منظور تسریع روند بهبودی مصرف مکمل های حاوی پروتئین و مواد مفید را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
- تا حدود یک ماه بعد از سینوس لیفت باز و بسته از دخانیات مانند سیگار استفاده نکنید.
علل نیاز به سینوس لیفت باز و بسته
سینوس لیفت بسته و باز می تواند گزینه مناسبی برای افراد فاقد تراکم استخوان در فک بالا باشد. به علاوه، کسانی که مشکل تحلیل لثه یا بیماری های دیگر دهان و دندان را دارند، کاندید مناسبی برای انجام عمل سینوس لیفت هستند.
جراحی سینوس لیفت بسته
سینوس لیفت به شکل بسته هنگامی صورت می گیرد که استخوان ها به اندازه 3 الی 4 میلی متر تراکم داشته باشند. این جراحی به دلیل کمتر تهاجمی بودن به دهان آسیب زیادی وارد نمی کند. جراحی بسته سینوس لیفت احتیاجی به بخیه و برش ندارد. تنها با ایجاد حفره، غشاء سینوس با مواد لازم پر می شود.
جراح دهان و دندان باید تبحر کافی برای انجام سینوس لیفت بسته را داشته باشد. در غیر این صورت، فرد دچار عوارض جانبی خواهد شد. پارگی غشاء سینوس یا امکان بروز عفونت از عوارض سینوس لیفت بسته هستند. البته این عوارض در صورت مراجعه به جراحان غیر مجرب بروز پیدا می کند.
جراحی سینوس لیفت باز
به منظور انجام جراحی سینوس لیفت باز به استخوان با اندازه 5 سانتی متر احتیاج دارید. در روش سینوس لیفت باز، برش روی باف لثه ایجاد شده و بعد سینوس به بالا حرکت داده می شود. پس از طی کردن این مرحله، قسمت خالی از طریق مواد پیوندی و پودر استخوان کامل و پر می شود. جراح باید به منظور انجام عمل سینوس لیفت باز تبحر زیادی داشته باشد. پس جهت انجام این عمل جراحی به هر مرکز دندانپزشکی مراجعه نکنید.
هزینه جراحی سینوس لیفت
هزینه جراحی سینوس لیفت باز و بسته براساس عواملی مانند مواد مورد نیاز برای پیوند، پیچیدگی جراحی، کلینیک مورد نظر و تخصص جراح متغیر است. در جلسه معاینه دهان و دندان توسط جراح متخصص می توانید از هزینه های جراحی لیفت سینوس باز و بسته مطلع شوید.
درخواست مشاوره
"(*)" indicates required fields
عوارض جراحی سینوس لیفت
سینوس لیفت به شکل باز و بسته با عوارض جانبی همراه است. اما عوارض جانبی عمل سینوس لیفت باز بیشتر است. از عوارض عمل سینوس لیفت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سینوس پاره می شود
یکی از عوارض جانبی سینوس لیفت باز یا بسته، امکان ایجاد پارگی در بخش غشاء سینوس است. اگر پارگی غشاء در سینوس رخ بدهد، امکان ترمیم ان وجود دارد. البته، در این صورت پروسه جراحی به تاخیر می اُفتد. به منظور جراحی سینوس لیفت باید منتظر ماند تا این پارگی بهبود پیدا کند.
تورم و التهاب رخ می دهد
یکی از عوارض سینوس لیفت باز یا بسته، ایجاد تورم و التهاب است. البته این عارضه بیشتر در صورت جراحی سینوس لیفت بسته رخ می دهد. معمولاً جراح برای کاهش تورم پس از سینوس لیفت روش های درمانی را به فرد پیشنهاد می کند. مصرف دارو و استفاده از کمپرس می تواند روش موثری برای کاهش تورم باشد.
سینوس دچار عفونت می شود
گاهی اوقات پس از عمل سینوس لیفت، فرد دچار عوارض جانبی مانند عفونت می شود. عفونت بیشتر در روش جراحی سینوس لیفت باز بروز پیدا می کند. به طور معمول دندانپزشک با تجویز داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها و… عفونت ناشی از عمل سینوس لیفت را درمان می کند.
تفاوت سینوس لیفت باز و بسته
همانطور که گفتیم، با توجه به بررسی ها و معاینات لازم نوع روش جراحی سینوس لیفت مشخص می شود. با این حال، اگر قصد جراحی سینوس لیفت را دارید، بهتر است که با تفاوت های روش های باز و بسته آشنا شوید. انواع تفاوت های سینوس لیفت باز و بسته عبارتست از:
- به منظور عمل سینوس لیفت باز به استخوان با ارتفاع حدود 3میلی متر نیاز دارید. اما برای سینوس لیفت بسته، ارتفاع استخوان می تواند از 2 میلی متر نیز کمتر باشد.
- پس از انجام جراحی باز نسبت به روش بسته باید مراقبت های خاصی دنبال کنید.
- هزینه جراحی سینوس لیفت بسته نسبت به سینوس لیفت باز کمتر و مقرون به صرفه تر است.