ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان

حساسیت به ایمپلنت دندان

افرادی که ایمپلنت دندان انجام داده اند، ممکن است که دچار حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت شود. حساسیت به ایمپلنت دندان می تواند به دلایل مختلف بروز پیدا کند. در صورتیکه به موقع حساسیت به ایمپلنت تشخیص داده شود، پروسه ی درمان با سرعت بیشتری طی می شود. اگر درباره علل بروز حساسیت به ایمپلنت دندان اطلاعاتی ندارید به شما خواندن این مقاله را پیشنهاد می کنیم. در این مطلب به شما درباره علل بروز حساسیت به ایمپلنت، علائم حساسیت دندان به ایمپلنت، روشهای جلوگیری از بروز حساسیت و… اطلاعاتی ارائه می دهیم.

علائم حساسیت دندان به ایمپلنت

در صورتیکه علائم زیر را داشتید باید هر چه زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید. علائم حساسیت دندان به ایمپلنت عبارتست از:

  • یکی از علائم حساسیت دندان به ایمپلنت، بروز التهاب لثه و عفونت لثه است.
  • افرادی که به ایمپلنت حساسیت دارند، ممکن است که در جویدن غذا مشکل داشته باشند.
  • حساسیت داشتن به ایمپلنت دندان می تواند باعث ایجاد درد دندان شود.
  • شل شدن ایمپلنت دندان نیز یکی دیگر از علائم حساسیت به ایمپلنت می باشد.

عوامل تاثیرگذار بر بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت

عوامل مختلفی باعث بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت می شود. این عوامل عبارتند از:‏

  • عفونت: عفونت در اطراف لثه می تواند باعث بروز درد و تورم شود. این عفونت باعث بروز حساسیت بعد از ‏کاشت ایمپلنت شود. ‏
  • پوسیدگی دندان: پوسیدگی یا ساییدگی دندان می تواند باعث بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت شود.‏ بنابراین، در صورتیکه دندانهایتان پوسیده است باید قبل از کاشت ایمپلنت به این موضوع توجه داشته باشید.
  • آسیب دیدگی عصب دندان: کاشت ایمپلنت در موقعیت نامناسب باعث آسیب به اعصاب دندان می شود. ‏آسیب به اعصاب نیز امکان ایجاد حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت را افزایش می دهد.‏
  • واکنش های آلرژیک: واکنش های آلرژیک به ایمپلنت های تیتانیومی می تواند باعث بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت شود. در ‏صورت حساسیت به تیتانیوم ممکن است که بعد از کاشت درد و تورم را در ناحیه جراحی شده احساس کنید.‏ بنابراین، قبل از کاشت ایمپلنت های تیتانیومی باید عدم حساسیت به ایمپلنت توسط دندانپزشک تست و بررسی شود.
  • تراکم و فشار ایمپلنت: فشار زیاد ناشی از ایمپلنت می تواند باعث بروز حساسیت پس از کاشت ایمپلنت دندان شود.
  • گیر کردن غذا بین دندان ها: یکی از دلایل بروز آلرژی  بعد از کاشت ایمپلنت، گیر کردن غذا بین دندان ها است. گیر کردن غذا بین دندان باعث تحریک لثه، بروز عفونت لثه و حساسیت و درد دندان می شود.
  • همجوشی ناموفق استخوان: اگر میزان تراکم استخوان فک کافی نباشد، همجوشی استخوان به خوبی صورت نمی گیرد. بنابراین، همجوشی ناموفق استخوان می تواند باعث بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت شود.

درمان حساسیت پس از کاشت ایمپلنت

از روشهای درمان آلرژی پس از کاشت ایمپلنت می توان به درمان عفونت لثه، رفع پوسیدگی اطراف دندان اشاره کرد. در صورتیکه بعد از بروز حساسیت به ایمپلنت به موقع به دندانپزشک مراجعه کنید، می توانید از شکست ایمپلنت دندان جلوگیری کنید.

روشهای جلوگیری از بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت

به منظور جلوگیری از بروز حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت باید به نکاتی توجه داشته باشید که عبارتند از:

  • هر سال باید توسط دندانپزشک ویزیت شوید.
  • دندان هایتان باید هر شش ماه یکبار به منظور جلوگیری از بروز پوسیدگی و بیماری لثه معاینه شود.
  • به مدت دو بار در طول روز مسواک بزنید.
  • از نخ دندان برای جلوگیری از بروز درد دندان بعد از کاشت ایمپلنت استفاده کنید.
  • استفاده از دهانشویه نیز مانع از بروز التهاب لثه و حساسیت بعد از کاشت ایمپلنت شود.
  • از مصرف دخانیات بعد از کاشت ایمپلنت خودداری کنید.

حساسیت به ایمپلنت های تیتانیومی

عده ای از افراد ممکن است که به تیتانیوم آلرژی داشته باشند. علائم حساسیت به تیتانیوم شامل خارش پوست، تورم، درد، التهاب، اگزما است. بنابراین، برخی از افراد در صورت کاشت ایمپلنت های تیتانیومی ممکن است که عوارض ذکر شده را تجربه کنند. شما می توانید به منظور جلوگیری از حساسیت به ایمپلنت دندان، قبل از کاشت ایمپلنت به دندانپزشک مراجعه کنید تا آزمایشات لازم انجام شود. در صورتیکه بعد از انجام بررسی ها تشخیص داده شد که به تیتانیوم حساسیت دارید، دندانپزشک ایمپلنت های زیرکونیا را برای شما انتخاب می کند. بنابراین، در صورت کاشت ایمپلنت های زیرکونیا، حساسیت ناشی از ایمپلنت های تیتانیومی را تجربه نخواهید کرد.

تشخیص حساسیت به ایمپلنت

به منظور اینکه تشخیص داده شود که به ایمپلنت حساسیت دارید یا خیر باید بررسی های لازم صورت بگیرد. نمونه گیری خون و انجام تست حساسیت به تیتانیوم می تواند به تشخیص حساسیت به ایمپلنت کمک کند. حساسیت به ایمپلنت در صورت تشخیص به موقع، زودتر درمان می شود.

مراجعه به دندانپزشک به منظور تشخیص حساسیت دندان

به منظور تشخیص آلرژی دندان به ایمپلنت باید به دندانپزشک مراجعه کنید. دندانپزشک با انجام آزمایشات و معاینات لازم تشخیص می دهد که به ایمپلنت حساسیت دارید یا خیر. همچنین، در جلسه ی معاینه دندانپزشک درباره ی علائم بیمار نیز سوالاتی را می پرسد. این موارد به دندانپزشک در تشخیص علت حساسیت دندان به ایمپلنت کمک می کند.

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)

به منظور تشخیص حساسیت به ایمپلنت باید به دندانپزشکان مجربی مراجعه کنید. در  مرکز ایمپلنت آپریل دندانپزشکان باتجربه ای فعالیت می کنند. دندانپزشکان فعال در این مرکز دارای سوابق متعدد در زمینه ی ارائه ی انواع خدمات دندانپزشکی هستند. بنابراین، با مراجعه ی به موقع به ایمپلنت آپریل می توانید توسط متخصصان این مرکز ویزیت شوید و پروسه درمان نیز با سرعت بیشتری طی می شود.

سخن آخر

حساسیت به ایمپلنت دندان از مشکلاتی است که ممکن است برای برخی از افراد رخ دهد. بنابراین، قبل از کاشت ایمپلنت باید آزمایشات لازم در زمینه ی عدم آلرژی به جنس های مختلف ایمپلنت دندان انجام شود. انجام این آزمایشات و معاینات لازم و بررسی علائم می تواند به دندانپزشک در تشخیص حساسیت به ایمپلنت کمک می کند. شما می توانید به منظور تشخیص دقیقتر علت حساسیت به ایمپلنت به ایمپلنت آپریل مراجعه کنید. در این مرکز دندانپزشکی، دندانپزشکان با استفاده از تجهیزات پیشرفته و آزمایشات لازم می توانند علت بروز حساسیت به ایمپلنت را ریشه یابی کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا