ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

در رابطه با مراحل ایمپلنت دندان چه می دانید؟ آیا از نحوه ترمیم دندان از دست رفته به روش ایمپلنت اگاهی دارید؟ اگر می خواهید که با نحوه انجام این کار آشنا شوید در آپریل ایمپلنت ما را تا بخش پایانی همراهی کنید.

امروزه از روش های مختلفی برای ترمیم کردن دندان های طبیعی و جایگزینی انها استفاده می شود که ایمپلنت جدیدترین روش و بهترین انواع آن محسوب می شود و آنچنان جایگاهی را از آن خود کرده است که اکثر افراد ترجیح می دهند تا از این روش برای ترمیم دندان های خود استفاده کنند؛ علاوه بر آن پزشکان نیز به میزان زیادی از روش ایمپلنت استقبال کرده اند زیرا از نظر علمی مزیت های زیادی در این روش وجود دارد.

ایمپلنت به صورت تهاجمی انجام می شود و برای نصب آن در داخل دهان و جایگزین کردنش با دندان های طبیعی باید جراحی هایی انجام شود که به همین دلیل آن را به عنوان یک روش تهاجمی می شناسند که البته تحت بی حسی انجام می شود و بیماران شرایط نسبتا خوبی را در حین جراحی خواهند داشت که مراحل ایمپلنت دندان را در بخش های بعدی به صورت جزئی شرح می دهیم.

اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت چه می باشند؟

ایمپلنت از 3 جزء مختلف تشکیل می شود که هر کسی برای ترمیم دندان باید از هر سه جزء آن بهره‌مند شود. اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت را می توان از قبیل زیر نام برد:

پایه ایمپلنت

پایه اولین بخش از ایمپلنت است که از فلز تیتانیوم ساخته می شود و در داخل استخوان فک قرار می گیرد؛ پایه باید به بهترین شکل ممکن در فک قرار بگیرد تا استحکام ایمپلنت مناسب باشد. اما اگر پزشک در ترمیم دندان با این روش مهارت کافی نداشته باشد و پایه ایمپلنت را به خوبی در فک قرار ندهد، استحکام آن کاهش پیدا می کند و در مدت زمان کوتاهی ممکن است که ایمپلنت دچار آسیب شود.

به همین دلیل پایه را از مهم ترین بخش های این روش در نظر می گیرند که تاثیر زیادی در نتیجه کلی دارد.

نوشته های مشابه

روکش ایمپلنت

روکش ایمپلنت به بخشی از آن گفته می شود که ظاهری شبیه به تاج دندان دارد و پس از قرار گرفتن آن در دهان، سایر بخش های ایمپلنت دیده نمی شوند بلکه فقط روکش به چشم می خورد. به همین دلیل اهمیت روکش نیز بسیار بالا است و زیبایی دندان ها به عهده این بخش خواهد بود.

اباتمنت و یا چسب مخصوص ایمپلنت

اباتمنت به قطعه ای فلزی گفته می شود که شبیه به مهره است و در میان روکش و پایه قرار می گیرد تا آنها را به هم متصل کند. در برخی از مواقع به جای استفاده از اباتمنت، چسب ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد که این چسب بی رنگ است و زیبایی دندان ها را به هم نمی ریزد.

 

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)

مراحل ایمپلنت دندان

 

مراحل ایمپلنت دندان چگونه است؟

همه کسانی که نیاز به ترمیم دندان با ایمپلنت دارند، باید مراحلی از قبیل زیر را بگذرانند؛ البته برخی از این مراحل بر اساس وضعیت فرد ممکن است که مورد نیاز نباشد.

معاینه اولیه از مراحل ایمپلنت

معاینه اولیه جلسه ای است که در آن وضعیت بیمار مورد بررسی قرار می گیرد تا پزشک مطلع شود که از چه روشی برای ایمپلنت شخص باید استفاده کند؛ علاوه بر آن در این جلسه مشخص می شود که بیمار کدام برند ایمپلنت را نیاز دارند، چند دندان را می خواهد ترمیم کند، از چه روشی برای جراحی استفاده می کند، هزینه عملیات را به چه شکلی می پردازد و …

عکسبرداری از لثه و فک

برای آغاز جراحی ایمپلنت، معمولا دندانپزشک جراح از بیمار می خواهد که عکسبرداری از لثه و فک را انجام دهد تا به کمک عکس های به دست امده از لثه و فک بتواند وضعیت داخلی آنها را مشاهده کند و از تراکم استخوان فک و موارد دیگر مطلع شود.

پیوند استخوان فک مهمترین مراحله ایمپلنت

پس از انجام این مراحل اگر شخص مورد نظر از تراکم استخوانی کافی برخوردار نباشد، لازم است تا پیوند استخوان فک انجام دهد تا به این شکل وضعیت تراکم استخوان فک او به میزان کافی برسد و امکان ترمیم دندان با ایمپلنت را داشته باشد. با این وجود میتوان گفت که پیوند استخوان فک بخشی از مراحل ایمپلنت دندان است که همه به آن نیاز ندارند.

جراحی لثه برای قرار گرفتن پایه ایمپلنت در فک

با طی شدن مراحل ذکر شده در فوق، نوبت به جراحی لثه برای قرار گرفتن پایه ایمپلنت در فک می رسد که این جراحی با روش های مختلف به صورت سنتی، پانچ با استفاده از لیزر و… می تواند انجام شود.

برای جراحی فک باید از بی حس کننده موضعی استفاده شود و زمانی که بی حسی اعمال شد، پزشک جراحت های مورد نیاز را در فک ایجاد می کند تا محل قرار گیری پایه ایمپلنت مشخص شود و پایه ها در داخل آن نصب شود.

نصب روکش ایمپلنت دندان

با نصب شدن پایه ایمپلنت لازم است تا بیماران به مدت 4 الی 6 ماه منتظر بمانند تا پایه ایمپلنت با استخوان فک جوش بخورد و به ثبات کافی برسد. با گذشت این مدت زمان پزشک میتواند روکش را بر روی پایه نصب کند.

البته کسانی که قصد داشته باشند تا ایمپلنت فوری را به کار ببرند، نیازی به صبر کردن در این مدت ندارند بلکه به صورت آنی روکش موقت در داخل دهان آنها قرار می گیرد تا روکش دائمی ساخته شود.

مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت

با پایان یافتن مراحل ایمپلنت دندان و پس از جراحی، بیماران وارد دوره نقاهت می شوند و در این زمان باید مراقبت های بعد از جراحی را رعایت کنند تا دوره نقاهت آنها طی شود. به عنوان مثال: در این دوره لازم است تا غذاهای آبکی و نرم خورده شود، از استعمال سیگار خودداری شود، دندان ها به آرامی مسواک زده شود، از دهان شویه استفاده شود و ….

با انجام دادن این امور جراحت های ایجاد شده در لثه بهبود پیدا می کنند و دوره نقاهت پایان می یابد.

آخرین مرحله در میان مراحل ذکر شده نیز مراقبت از ایمپلنت است که این بخش از اهمیت زیادی در طول عمر و میزان ماندگاری ایمپلنت برخوردار است و باید به آن توجه شود.

مراقبت از ایمپلنت هر چه به میزان بیشتری رعایت شود، طول عمر ایمپلنت افزایش پیدا می کند و امکان استفاده از آن برای مدت طولانی تری فراهم می شود.

سخن پایانی در مورد مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان را در دندانپزشکی تخصصی آپریل ایمپلنت تحت بررسی قرار دادیم تا در صورتی که قصد استفاده از این روش را دارید، به صورت تقریبی با مراحل و شیوه ایمپلنت کردن دندان ها آشنا باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا