پیوند استخوان

هزینه پیوند استخوان

هزینه پیوند استخوان در سال ۱۴۰۲ از جمله مواردی است که شما باید پیش از انجام ایمپلنت دندان نسبت به آن اطلاعات لازم را کسب کنید؛ زیرا قیمت هر کلینیک با توجه به متریال مصرفی، تخصص دندانپزشک و دیگر موارد موثر، متفاوت است.

اگر دندانپزشک برای انجام ایمپلنت دندان به شما روش پیوند استخوان را پیشنهاد داده است، بهتر است در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره مزایای این روش، معایب و هزینه پرداختی آن بیشتر آشنا شوید.

پیوند استخوان برای ایمپلنت

ایمپلنت جدید ترین روش کاشت دندان است که به شما این امکان را می دهد تا به جای دندان های از دست رفته خود، دندان های جدیدی داشته باشید. برخی مواقع نیز استثنا هایی وجود دارد که افراد را ملزم می کند تا پیش از انجام ایمپلنت برای پیوند استخوان اقدام کنند. در اصل برای اتصال ایمپلنت به استخوان های فک لازم است تا حجم استخوان های فک از نظر تراکم وارتفاع، حد استانداردی داشته باشند.

در پیوند استخوان برای ایمپلنت قسمت های لازم لثه برش داده شده و با مواد پیوند استخوان پر می شوند تا در نهایت پس از گذشت بازه زمانی 3 تا 9 ماه عملیات ایمپلنت دندان انجام شود.

دلایل پیوند استخوان

معمولا ایمپلنت دندان بدون نیاز به پیوند استخوان انجام می شود اما اگر پس از معاینه و بررسی استخوان های فک، دندانپزشک تایید کند که استخوان ها از لحاظ تراکم و حجم برای انجام ایمپلنت مناسب نیستند، روش پیوند استخوان پیشنهاد داده می شود.

از جمله دلایلی که افراد را ملزم به انجام پیوند استخوان می کنند، می توان موارد زیر را نام برد:

نوشته های مشابه
  • فرد مدت زمان زیادی است که دندان خود را از دست داده است.
  • فرد از زمان تولد دچار نقص در قسمت دندان ها و فک خود بوده است.
  • شخص مبتلا به بیماری پریودنتال لثه است.
  • صورت فرد آسیب دیده است.
  • فرد دچار عفونتی عمیق در لثه های خود شده است.

در تمامی موارد بالا می بایست حتما پیوند استخوان انجام شود تا استخوان ها تقویت گردند؛ زیرا اگر این اتفاق صورت نگیرد استخوان های فک تراکم کافی را برای نگه داشتن ایمپلنت ها نداشته و درصد شل شدگی آن ها افزایش پیدا خواهد کرد.

انواع پیوند استخوان

برای عمل پیوند استخوان 4 روش  حفظ سوکت، افزایش ریج، پیوند استخوان پریودنتال و لیفت سینوس به کار گرفته می شود که شیوه انجام هر کدام از آن ها متفاوت است، در ادامه توضیحی مختصر از هر روش را می توانید مشاهده کنید.

روش حفظ سوکت

در روش حفظ سوکت، دندانپزشک پس از کشیدن دندان در همان جلسه پودر استخوان را به قسمت های لازم تزریق می کند. این روش باعث می شود تا در اطراف سوکت دندان های شما، فرورفتگی ایجاد نشود.

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)

 

روش افزایش ریج

انواع پیوند استخوان
انواع پیوند استخوان

روش دیگری که برای پیوند استخوان کاربردی است، افزایش ریج است. هنگامی که برجستگی های فک ضخامت لازم را نداشته باشند برای ایمپلنت مناسب نبوده و باید ضخیم تر شوند. در این شرایط با افزایش ریج و به کارگیری روش مکانیکی می توان این برجستگی ها را تا حدودی مستحکم تر کرد.

روش پیوند استخوان پریودنتال

بیماری پریودنتال یکی از بیماری های لثه می باشد. این بیماری می تواند باعث لق شدن دندان ها شود. در روش پیوند استخوان پریودنتال، پودر استخوان در اطراف دندان های لق قرار می گیرد.

روش سینوس لیفت

این روش فقط برای فک بالا مناسب است؛ به این معنی که اگر قصد پیوند استخوان در فک پایین خود را دارید نمی توانید از سینوس لیفت کمک بگیرید. در روش سینوس لیفت دندانپزشک پس از انجام بی حسی و کنار زدن غشای سینوسی، مواد مورد نظر را در داخل قسمت برش خورده قرار می دهد و سپس آن را بخیه می زند.


این مقاله را از دست ندهید: بلیچینگ دندان


مراحل پیوند استخوان برای ایمپلنت

مراحل انجام پیوند استخوان به شکل زیر است:

  • در ناحیه مدنظر ماده بی حسی تزریق می شود.
  •  دهان و ناحیه مدنظر شستشو داده می شوند.
  •  جراح روی لثه برش ایجاد می کند و بافت لثه را به قسمت کناری منتقل می کند.
  • در این مرحله پس از مشاهده شدن استخوان فک، عملیات ضد عفونی کردن آن انجام می شود.
  •  مواد استخوانی در قسمت خالی مورد نظر قرار داده می شود.
  •  مواد استخوانی با استفاده از چسب یا غشا تثبیت می شوند.
  • محل برش خورده شده، بخیه زده می شود.

حتما توجه داشته باشید که پس از انجام عملیات پیوند استخوان به هیچ وجه رانندگی نکنید؛ زیرا ممکن است تحت تاثیر مواد بیهوشی دچار خواب آلودگی شوید.

مزایای پیوند استخوان

انجام پیوند استخوان برای مهیا کردن شرایط انجام ایمپلنت دندان ها ضروری است. در واقع اگر استخوان های فک شما استحکام کافی را نداشته باشند، شما نمی توانید برای ایمپلنت اقدام کنید؛ پس مهم ترین فایده پیوند استخوان، مستحکم کردن استخوان های فک می باشد.

هنگامی که استخوان های فک شما با استفاده از پیوند استخوان مستحکم باشند، شما به راحتی می توانید ایمپلنت انجام دهید و صاحب دندان هایی طبیعی شوید، مانند سایر افراد با اعتماد به نفس لبخند بزنید و لذت غذا خوردن بدون دغدغه را تجربه کنید.

معایب پیوند استخوان

پیوند استخوان نیز مانند سایر خدمات دیگر دندانپزشکی قطعا برخی عوارض را به دنبال خواهد داشت؛ هر چند که این عوارض احتمالی با توجه به تجربه و تخصص دندانپزشک یا مراقبت های شما می توانند کم و زیاد شوند. برخی از این عوارض عبارتند از:

  • احساس درد
  • خونریزی
  • تورم ناحیه
  • کبود شدن
  • عفونت
  • پس زده شدن بافت توسط بدن
  • بروز آسیب های عصبی
  • تحلیل رفتن لثه ها
  • چرک کردن بخیه ها
  • پوسیدگی ریشه دندان ها
  • حساسیت به گرما یا سرما که معمولا این حالت موقتی است
معایب پیوند استخوان
معایب پیوند استخوان

مراقبت های ضروری!

مراقبت های پس از پیوند استخوان بسیار مهم هستند تا جایی که اگر به درستی رعایت نشوند می توانند عوارض زیادی را برای شما به وجود بیاورند‌. این مراقبت ها شامل:

  1. در 24 ساعت اول پس از انجام پیوند استخوان از خوردن غذا های سفت و نوشیدنی های داغ نظیر چای و قهوه خودداری کنید و به جای آن ها از غذا های نرم مانند سوپ استفاده کنید.
  2. تا 15 روز پس از انجام پیوند استخوان از استعمال دخانیات خودداری کنید؛ زیرا دخانیاتی نظیر سیگار باعث تجمع باکتری ها روی محل جراحی شده و سبب بروز عفونت ها می شوند.
  3. تا چند روز اول بعد از انجام پیوند استخوان، عطسه و سرفه شدید ممنوع است؛ زیرا این کار ها باعث می شوند که به قسمت جراحی شده فشار وارد شود و استخوان ها جا به جا شوند.
  4. دارو های تجویزی توسط دندانپزشک را به طور منظم مصرف کنید. این دارو ها معمولا شامل مسکن ها و آنتی بیوتیک ها هستند تا از بروز درد و عفونت جلوگیری کنند‌.

قیمت پیوند استخوان دندان

به طور کلی برای انجام خدمات دندانپزشکی نمی توان قیمت واحدی را در نظر گرفت؛ چرا که فاکتور های مختلفی هستند که روی قیمت نهایی هزینه پیوند استخوان دندان تاثیر می گذارند‌. از جمله این موارد می توان به متخصص بودن دندانپزشک مدنظر اشاره کرد؛ زیرا متخصص پیوند استخوان برای ایمپلنت هر چه با تجربه تر باشد و کار با کیفیت تری را ارائه دهد، به همان میزان هزینه بالاتری دریافت می کند. موارد دیگری که در تعیین هزینه جراحی پیوند استخوان نقش دارند شامل:

  •  نوع جراحی
  •  وضعیت بیمار
  •  غیره

که هر کدام از این موارد می توانند هزینه نهایی را افزایش یا کاهش دهند.


این مقاله را از دست ندهید: پودر استخوان در ایمپلنت 


جمع بندی

برای انجام خدمات دندانپزشکی ابتدا باید از کیفیت و هزینه آن ها مطلع شد. در این مطلب در خصوص هزینه پیوند استخوان در سال ۱۴۰۲ خواندیم و با انواع روش های انجام آن آشنا شدیم. شاید شما هم پیش از خواندن این مطلب از داشتن دوباره دندان هایی طبیعی و دائمی ناامید بودید اما خوشبختانه با پیشرفت علم دیگر کاشت دندان یک امر محال نیست.

می توان گفت جراحی پیوند استخوان بخش بسیار مهمی از روند ایمپلنت است و باید آن را جدی گرفت؛ زیرا اگر استخوان های فک دارای استحکام کافی نباشند انجام ایمپلنت دندان با موفقیت رو به رو نخواهد شد. در واقع با این جراحی شرایط برای انجام ایمپلنت دندان مهیا خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پیوند استخوان می توانید با مشاوران مجموعه ما ارتباط برقرار کنید و آگاهی خود را افزایش دهید.


 

سوالات متداول

اگر پس از معاینه دندانپزشک متوجه شده اید که استخوان فک شما مستکحم نبوده و حال باید پیوند استخوان انجام دهید، حتما سوالات زیادی برایتان پیش آمده است‌. در ادامه به پاسخ برخی از متداول ترین سوالات شما در زمینه پیوند استخوان می پردازیم:

 آیا پیوند استخوان درد زیادی دارد؟

خیر، شما پس از اتمام جراحی پیوند استخوان راموس برای ایمپلنت عمل ممکن است کمی درد داشته باشید که با استفاده از مسکن های تجویزی این درد کاهش خواهد یافت.

  پیوند استخوان چقدر طول می کشد؟

این عمل در 4 روش انجام می شود. به طور کلی پس از تاثیر بی حسی که 30 دقیقه طول می کشد، زمان تقریبی جراحی نیز حدودا 1 تا 2 ساعت است.

چه تایمی پس از انجام پیوند استخوان، می توان برای ایمپلنت اقدام کرد؟

پس از انجام پیوند استخوان باید به فک اجازه داده شود تا بتواند با مواد استخوانی هماهنگ شود؛ پس با توجه به شرایط هر فرد زمانی حدود 3 تا 9 ماه لازم است تا ایمپلنت کار گذاشته شود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا