ایمپلنت دندان

ایمپلنت در بارداری خطرناک است؟

تصمیم برای کاشت ایمپلنت دندان اغلب پس از چندین ماه بررسی دقیق گرفته می شود. اگر پس از انجام معاینات و بررسی های لازم باردار شده اید باید دوباره به دندنپزشک تان مراجعه کنید. دندانپزشک به شما درباره خطرات ایمپلنت دندان در بارداری اطلاعاتی ارائه می دهد. اگر قصد ایمپلنت در بارداری را دارید، خواندن این مقاله به شما کمک زیادی می کند.

کاشت ایمپلنت در بارداری خطر دارد؟

ایمپلنت می تواند به طور کامل جایگزین دندان طبیعی شود. اگر دندان پوسیده و غیر قابل ترمیم دارید، ایمپلنت دندان بهترین گزینه است. اگر هم به دلیل بیماری لثه دندان هایتان را از دست داده اید، دندانپزشک ایمپلنت را به شما پیشنهاد می دهد. اما کاشت ایمپلنت در هر بازه زمانی مناسب نیست. به عنوان مثال، در دوران بارداری بهتر است که از کاشت ایمپلنت خودداری کنید.

چرا باید کاشت ایمپلنت را به دوران بعد از بارداری موکول کرد؟

دندانپزشکان به طور معمول به خانم های حامله پیشنهاد می کنند که کاشت ایمپلنت را در دوران بارداری به تاخیر بیندازند. علت نیاز به تاخیر پروسه ی کاشت ایمپلنت عبارتست از:

  • خطرات بیهوشی و بی حسی موضعی
  • مضرات اشعه ایکس بر سلامت جنین
  • عدم امکان مصرف دارو توسط خانم باردار
  • اضطراب و استرس خانم حامله و احتمال بروز عوارض در جنین
  • مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری

عدم انجام ایمپلنت در دوران بارداری به دلیل بیهوشی و بی‌حسی موضعی

دندانپزشکان به دلیل کاهش میزان درد حین کاشت ایمپلنت سراغ روشهای بی هوشی و بی حسی موضعی میروند. به منظور جراحی ایمپلنت باید فرد بیهوش شود. بیهوشی می تواند سلامت جنین و مادر را در بارداری به خطر بیندازد. جنین ممکن است دچار ناهنجاری های مختلف شود. اما بی حسی موضعی که برای بی حس کردن دهان هنگام پرکردن حفره یا ریشه دندان انتخاب می شود در دوران بارداری بی خطر است.

عدم انجام ایمپلنت  در بارداری به دلیل اشعه ایکس

به منظور کاشت ایمپلنت ثبت تصاویر با اشعه ایکس لازم است. اشعه ایکس میزان تراکم استخوان را مورد ارزیابی قرار می دهد. این ارزیایی کمک می کند تا دندانپزشک مطمئن شود که میزان تراکم استخوان برای حمایت از ایمپلنت لازم و کافی است یا خیر. تصویربرداری اشعه ایکس در دوران بارداری در صورت پوشیدن محافظ می تواند بی خطر باشد. اما بهتر است که بنا به احتیاط از انجام آزمایش اشعه ایکس در بارداری اِجتناب کنید. اشعه ایکس می تواند باعث ایجاد انواع ناهنجاری در جنین شود. به همین دلیل نباید برای کاشت ایمپلنت در دوران حاملگی اقدامی صورت بگیرد.

عدم انجام ایمپلنت  در دوران بارداری به علت اضطراب و استرس

پروسه کاشت ایمپلنت ممکن است که برای برخی از افراد ترسناک و اضطراب آور باشد. در دوران بارداری مادر و جنین نباید استرس و اضطراب داشته باشند.  استرس خانم های حامله باعث بروز مشکل فشارخون بارداری یا پره اکلامپسی می شود. عارضه پره اکلامپسی می تواند بر سلامت جنین اثرات مخربی داشته باشد. همچنین، استرس زیاد مادر در دوران حالگی باعث احتمال ابتلای نوزاد به بیش فعالی یا اوتیسم نیز می شود. پس اگر به سلامت خود و جنین تان اهمیت می دهید، کاشت ایمپلنت را به بعد از بارداری موکول کنید.

نوشته های مشابه

عدم انجام ایمپلنت  در دوران حاملگی به علت مصرف دارو بعد از جراحی

پس از کاشت ایمپلنت خانم های باردار نمی توانند برخی از داروهای مسکن و آنتی بیوتیک ها را مصرف کنند. مصرف این داروها سلامت جنین را به خطر خواهد انداخت. اگر داروهای مسکن بعد از کاشت ایمپلنت مصرف نشود فرد قادر به تحمل درد نیست. به همین خاطر نباید در دوران بارداری سراغ کاشت ایمپلنت بروید.

عدم انجام ایمپلنت در حاملگی به علت تغییرات سلامت دهان در دوران بارداری

یکی از دلایل خطر جراحی ایمپلنت دندان در دوران حاملگی، تغییراتی در سلامت دهان و دندان در این دوران است. این تغییرات می تواند احتمال شکست ایمپلنت دندان را افزایش دهد.  تغییرات در سیستم ایمنی، التهاب لثه ها و دیابت بارداری در ایجاد مشکلات دهان و دندان موثر هستند. جراحی ایمپلنت باید در مواقعی انجام شود که وضعیت سلامت دهان و دندان افراد  در بهترین حالت قرار دارد. به همین دلیل، هنگام بارداری زمان مناسبی برای کاشت ایمپلنت نیست.

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)

عوارض بعد از جراحی ایمپلنت در بارداری

اشعه ایکس دندان و بی حسی موضعی خطر کمی برای رشد جنین دارد. اما از آنجایی که سلامت دهان و دندان ممکن است در دوران بارداری به خطر بیفتد، پس از جراحی بیشتر در معرض خطر عفونت و شکست ایمپلنت قرار دارید. هنگام بارداری به دلیل مشکل در مصرف آنتی بیوتیک ها، تحمل درد برای شما سهت و دشوار خواهد بود. شما در دوران بارداری نمی توانید برای کاهش عوارض ناشی از ایمپلنت داروهای بدون نسخه و تجویز شده مصرف کنید. این ها می توانند باعث ایجاد اضطراب در خانم های باردار شوند. اضطراب برای سلامت مادر و جنین اصلا خوب نیست. بنابراین، بهترین راه این است که کاشت ایمپلنت را به دوران بعد از بارداری موکول کنید.

ایمپلنت در حاملگی

اگر شرایط ایجاب کند، ممکن است نیاز به کاشت ایمپلنت در دوران بارداری داشته باشید. اگر قرار است کاشت ایمپلنت در دوران بارداری انجام شود، بهتر است که آن را به سه ماه دوم بارداری موکول کنید. شرایط را با دندانپزشک تان در میان بگذارید تا تعیین کند که آیا این روش ارزش خطر را دارد یا خیر.

کاشت ایمپلنت در مرکز ایمپلنت آپریل

شما می توانید برای دریافت مشاوره جهت کاشت یا عدم کاشت ایمپلنت در دوران حاملگی به ایمپلنت آپریل مراجعه کنید. دندانپزشک وضعیت دندانهایتان را ارزیابی می کند تا مشخص کند که ایمپلنت برای شما ایمن است یا خیر. اگر به تعویق انداختن پروسه کاشت ایمپلنت بهترین گزینه است، دندانپزشکان این موضوع را به شما اطلاع خواهند داد.

سخن آخر

در دوران بارداری نمی توانید که پروسه کاشت ایمپلنت را انجام دهید. اما معاینات لازم در دوران بارداری انجام می شود. پس از انجام معاینات و بعد تولد نوزاد می توانید کاشت ایمپلنت را انجام دهید. به طور کلی توصیه می شود که در دوران بارداری فقط مراقبت های دندانپزشکی پیشگیرانه و اقدامات جزئی ‏ترمیمی انجام شود. برای انجام روشهای پیچیده مانند ایمپلنت‌ دندان باید تا بعد از اِتمام بارداری منتظر بمانید.‏

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا